sábado, 11 de febrero de 2017

LUD: ROGER DISPARA EN LA ROMAREDA

LLEVANT UNIÓ ESPORTIVA

ROGER DISPARA EN LA ROMAREDA

Un dia més, una setmana més, el Llevant fa el que millor sap aquesta temporada: Guanyar. I es que, l’equip de Muñiz no te rival. Tant se val, com es jugue, quin 11 tingui la sort de defensar durant els minuts que correspongui, la samarreta blau i grana del Llevant o fins i tot si tenim un àrbitre d’aquets que et fan recordar-te  dels seus avantpassats. El Llevant pot, amb això i més. Són 55 punts ja, i deixant com a premissa principal, que açò no és una crònica a l’ús, voldria fer una sèrie d’afirmacions respecte a l’equip, l’entitat i els jugadors.

Ser del Llevant, sempre a portat amb si una sèrie de factors, amb els que t’has d’habituar per “sobreviure”. El patir al final dels partits, com és el cas del d’avui, és ADN granota, vulguem o no. La sort es que aquest, la història sol acabar bé. No obstant, hi ha un acte, un fet, una acció, que a qualsevol aficionat granota li encanta fer: mirar la classificació. Primers, sempre primers, i no de qualsevol manera, la distància amb els de baix, cada cop és major, i les jornades, són cada cop menys. L’afició ja pot fer números, si la dinàmica segueix així, la pregunta no serà si pujarà o no, sinó quan ocorrerà.

Si els granotes, estan on estan, no és fruit de la casualitat, es responsabilitat directa, tant de la gestió dels dirigents de l’entitat, amb una planificació de la temporada genial, responsabilitat tant de Quico com de Tito. Una plantilla treballadora, del primer a l’últim, des del entrenador, al responsable mèdic, passant pels futbolistes. I una afició, sempre amb l’equip, que ha respost, com ninguna, a l’equip, després d’una temporada desastrosa.

Nota especial per a Roger Martí, el “pistoler” apunta i dispara allà on vol. Aquell jugador que anava de cessió en cessió, per fi veu la llum a casa seva, i és la referència clara a nivell ofensiu de l’equip.


Meravellosa temporada la dels granotes aquest any, que, al igual que l’anterior, entrava en totes les apostes dels equips que baixarien, m’agradaria trobar aquell que no incloga al Llevant entre els equips que pujaran. PD: i les noies, fent altra meravellosa temporada i estant terceres. #AmuntGranotes 

No hay comentarios:

Publicar un comentario