jueves, 16 de marzo de 2017

#FIFA17 PORTSMOUTH | CARRERA | #1 TEMPS DE PROVES - PRESENTACIÓ

Toca presentació, breu si potser, d’aquesta sèrie de vídeos i articles relacionats amb el videojoc FIFA 17 i l’equip del Portsmouth FC. Doncs bé, us explico breument de que van a tractar aquets articles i aquets vídeos i aixina podem començar a anar per feina.

Els vídeos que veureu al canal d’Atzucac correspondran a Gameplay’s del videojoc FIFA 17 en el seu mode carrera de manager. Jugarem com a Alex Paneinska, entrenador valencià (tot fictici), que ha estat contractat pel Portsmouth FC com a primer tècnic blue. En aquet sentit, el tècnic es posarà a les ordres de futbolistes com Forde, Clarke, Doyle, Bennet, Rose, Chaplin o Enda. Un equip jove amb molt de futur i que espera tenir un temporada on per fí, després d’anys sense poder assolir l’ascens, aquest any com a mínim competeix-hi fins al final.

Els vídeos tindran una durada aproximada de 15-20 minuts o el que és el mateix, serà la narració íntegra o gairebé íntegra d’un partit. I tindran un format en el que és narrarà el partit d’una manera no professional, simplement es faran comentaris per sobre, encara que intentant mostrar més emoció que a aquest vídeo pilot que avui us mostro. A més, al descans i al final del partit tindrem un anàlisi detallat de les estadístiques del partit i del millor jugador fins aleshores. A més, veurem la classificació de la lliga, la de màxims golejadors, assistents, els millors porters de la categoria i una classificació de les valoracions de la afició dels jugadors del equip. A més si hi ha feedback suficient, es inclouran més punts.

L’objectiu es que juntes, gaudim d’uns minutets de la nostra vida, veient els partits d’aquest equip, dia si dia no a Youtube.


En el vídeo d’avui veureu un resum de les millors accions dels partits de la primera fase de la pretemporada disputada a Holanda. Serán 3 partits (de normal només i serà un) on, la narració esdevindrà una presentació com la que ara estic fent aquí. Espero que us agradi i ens veiem en més vídeos. Fins aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario